026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina

De klant

XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB-ondernemingen, gemeentes en instellingen. Het bedrijf uit Nieuwegein positioneert zich in deze competitieve markt als high end-aanbieder, die ICT als een beslissende schakel in het bedrijfsproces ziet. Diensten omvatten virtualisatie, cloud-oplossingen en VDI.

XIXO is ontstaan uit een samenvoeging van twee IT-leveranciers, één gericht op bedrijven en één op gemeenten. Dit zijn twee erg verschillende markten, zodat de fusie echt toegevoegde waarde had.

Het werk

Zoals elke kennisintensieve organisatie draait het bij XIXO om de mensen. Zoals bij veel IT-bedrijven lopen hier bijzondere en kleurrijke mensen rond. Hen wilden we op de voorgrond plaatsen. Dat deden we niet alleen letterlijk, op de flyers, maar ook op de huisstijl zelf. Het logo komt in zes kleuren voor en wordt volkomen willekeurig gebruikt. 

Ook de stem van de klant is leesbaar in de communicatie. Na een uitgebreide klantensessie zijn alle belangrijkste zorgen en frustraties gepakt als onderwerpen waarover wordt geschreven. Ze komen terug als titels van de flyers.

Enveloppen XIXO
Casebeschrijvingen XIXO
Huisstijl XIXO
Website XIXO
Omslagen XIXO
Folder XIXO

Werkzaamheden

Merkstrategie

Huisstijl

Website

Drukwerk

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.