026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Wij helpen jouw organisatie met het vertellen van je verhaal. Zodat het de mensen raakt die voor jou belangrijk zijn en zij een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf. In de hoop dat, als er gekozen wordt, het muntje jouw kant op valt.

Dit is marketing in een notendop. En hier zijn we goed in.

Een verhaal heeft een inhoud, vorm en moet worden verteld. Daar horen de volgende expertises bij:

Schrijven

Corporate story

Klanten willen graag weten met wie ze zakendoen. Wat kun je over je bedrijf vertellen? Wie ben je? Wat is je geschiedenis en waar kom je vandaan? Wat missen we als je organisatie er niet meer is? Het zijn deze dingen – meer dan wat je doet – die je onderscheiden van de rest. Wij schrijven je bedrijfsverhaal voor je.

Propositie en boodschap

Je verkoopt je product of dienst niet door te vertellen wat ze zijn. Specs zijn leuk maar wat zijn de benefits? Wat kunnen je klanten ermee en wat worden zij er beter van? Voor welk probleem ben jij de oplossing? Wij schrijven jouw verkoopverhaal vanuit het gezichtspunt van de klant: dat werkt beter.

Elevator pitch

Kun jij in één of twee zinnen overtuigend zeggen waarom klanten jóuw bedrijf moeten kiezen en niet de concurrent? Als je dit kunt: gefeliciteerd. Lukt het je niet zonder te vervallen in kreten zoals: ‘Wij zijn gewoon beter! Klantvriendelijk! Professioneel! Echt waar!’ – dan kunnen we je hierbij helpen.

Ontwerpen

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl is de visuele vertaling van je identiteit. Het geeft je een handvat om je verhaal te vertellen. Het moet daarom eenvoudig, aantrekkelijk, krachtig en betekenisvol zijn. De huisstijl moet je helpen bij het stroomlijnen en organiseren van je in- en externe communicatie.

Website

Je website is de plaats waar je alle aspecten van jouw organisatie laat zien. Het is de hub waaromheen je totale communicatie plaatsvindt. Vanwege de complexiteit en het belang hebben we een zorgvuldig werkproces ontwikkeld waarmee je de site krijgt die het beste voor jouw bedrijf werkt.

Bedrijfpresentatie

In de b2b is een sterke sales pitch van levensbelang. Maar boeiend en overtuigend presenteren is niet eenvoudig. Dat begint bij een sterke presentatie. Die is helder, beknopt en houdt de aandacht vast. We maken het pitchdeck waarmee jouw salesteam beter presteert.

Redactioneel design

Een pakkend verhaal is de juiste combinatie van tekst, beeld en grafisch ontwerp. Wij verzorgen jouw publicatie in de vorm die je wilt: white paper, corporate en product-folder, boek of tijdschrift. En we kunnen het hele traject voor je verzorgen: van eerste idee tot en met druk en/of download.

Iconen en infographics

Grafisch ontwerp verduidelijkt en structureert. In een illustratie of infographic kun je vaak meer informatie kwijt dan een lange tekst. Je moet dan wel begrijpen wat je wilt vertellen en tegen wie je praat. Zaken waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van een afbeelding.

Banners en belettering

Soms moet je even goed uitpakken. Ontwerpen in groot formaat dat opvalt, van een afstand goed leesbaar is en mensen helpt zich te focussen en oriënteren. We ontwerpen jouw standinrichting, banner, belettering van en bewegwijzering voor je gebouw.

Vertellen

Inbound marketing

Inbound marketing is het combineren van website, social media en e-mailnieuwsbrief om je klanten de informatie te geven waar zij wat aan hebben. Niet over jezelf praten dus, maar relevant en behulpzaam zijn. Door speciale software te gebruiken, kun je dit deels automatiseren. Wij kunnen dit voor je verzorgen.

Campagneconcept

Voor korte (naamsbekendheids-) campagnes ontwikkelen we een concept, met prikkelende pitch en opvallende visuele stijl. We maken een praktisch plan met meetbare doelen, keuze van de buyer persona’s, middelen en kanalen. Ook doen we art direction en regelen fotografie en de productie van de nodige uitingen.

Doorlopende content

Inbound (of content) marketing is een zaak van lange adem. Je zult regelmatig artikelen en posts moeten publiceren om in beeld te blijven. Wij kunnen deze content voor je maken, van teksten tot en met visuals. We maken daarvoor een abonnement, gericht op wat binnen jouw organisatie haalbaar is en wat zij nodig heeft. 

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.