026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina
logo Cadmatch

De klant

Vereniging Nederlands Cultuurlandschap is de opvolger van Vereniging Das&Boom. Het hoofddoel van VNC is Nederland weer mooi te maken: op het platteland én in de stad. Dat doen zij door te monitoren, adviseren en  te onderhandelen. Én voorlichting te geven en mensen kennis te laten maken met de vele vormen van cultuurlandschap die van oudsher hier voorkomen.

Daarnaast worden de handen uit de mouwen gestoken en veel stukken klassiek maar aangetast cultuurlandschap hersteld. Heggen, houtwallen, elzensingels en sloten worden weer aangeplant of aangelegd.

Het werk

Looksee is vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij Das&Boom en later de VNC. In de afgelopen jaren hebben we huisstijlen, tijdschriften, onderzoeksrapporten, folders, landschaps- en fietskaarten, websites en buitenborden ontworpen en gemaakt. Voor Das&Boom en later VNC, maar ook voor de Landschapswacht, Stichting wAarde en De Hiep.

Ook diverse boeken, waaronder Mooi Europa, over de diverse typerende cultuurlandschappen verspreid over West-Europa en De Das gered!: het standaardwerk over dit bijzondere dier in Nederland.

huisstijl Cadmatch
kleuren Cadmatch
correspondentie Cadmatch
folders Cadmatch
website Cadmatch

Werkzaamheden

Huisstijl

 

Website

 

Drukwerk

 

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.