026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina
logo Cadmatch

De klant

SA Wear ontwerpt en levert professionele bedrijfskleding. Dit doen ze aan bedrijven voor wie een verzorgde uitstraling van levensbelang is. Zij willen zich onderscheiden van de talloze copyshops en drukkerijen die een logo op een t-shirt kunnen printen en zeggen dat ze ook ‘bedrijfskleding’ leveren.

Zo werkt SA Wear niet: als ervaren profs leveren zij alleen aan andere profs. Daarom verdiepen ze zich in hun klanten. Het belangrijkste is wat het personeel nodig heeft om prettig, met zelfvertrouwen én veilig te kunnen werken. Met eigen studio’s in Nederland en het buitenland kunnen zij iedere specialistische opdracht aan.

Het werk

SA Wear kreeg teveel last van de ‘snelle jongens’ in hun markt en moest zichzelf beter presenteren. We startten met het uitdiepen van hun identiteit en propositie. Daarna was het tijd om deze in een  coole en strakke vorm te gieten.

We bedachten “Feel great, perform better” als pay off. Als je medewerkers de juiste kleren dragen, voelen ze zich beter en functioneren daardoor beter en efficienter.

We ontwierpen een nieuw logo, huisstijl en bijpassende tone of voice and visual. Jong, modern en zelfbewust. Inspiratie haalden we uit de visuele stijl van stoere merken als G Star Raw.

huisstijl Cadmatch
kleuren Cadmatch
correspondentie Cadmatch
folders Cadmatch
website Cadmatch
magic Cadmatch
affiches Cadmatch

Werkzaamheden

Merkstrategie

Huisstijl

Website

Drukwerk

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.