026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina
logo Rombou

De klant

Bouwen op het platteland werkt vaak net iets anders dan in de stad. Zeker als het om agrarische gebouwen gaat, die een grote invloed hebben op hun omgeving. Milieu-effectrapportage, landelijke inpassing, vergunningen, bestemmingsplannen, ruilverkavelingen: hier kom je als insider niet snel uit.

Rombou is zo’n insider. Zij helpen boeren in het hele proces, metĀ adviezen, vergunningen aanvragen, architectuur of bouwbegeleiding. Ze bestrijken het hele proces, van het eerste idee tot en met gebruik en onderhoud.

Het werk

Bij de oprichting van Rombou werden we gevraagd om logo en huisstijl te ontwerpen. Na een aantal schetsronden kwamen we uit op de meest kernachtige weergave van wat het bedrijs doet: kijken naar de grond (ROM) en zorgen voor een dak boven je hoofd (bou).

In de overige beeldtaal is uitgegaan van een Googlemaps-beeld van het gebied rondom Zwolle, de thuishaven van Rombou. Dat beeld werd abstract en ruimtelijk gemaakt en gebruikt om interessante patronen te maken. We ontwierpen huisstijl, website, stands en andere marketing-materiaal.

uitleg concept Rombou
beeldtaal Rombou
illustraties Rombou
website Rombou
folders Rombou
omslag Rombou
bord Rombou
advertentie Rombou

Werkzaamheden

Merkstrategie

Huisstijl

Website

Drukwerk

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.