026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina

ErOpUit Agenda online

Website CLV

ErOpUit is een onderdeel van Argos Zorggroep Services en organiseert interessante, gezellige en leerzame uitjes voor ouderen in de regio Rotterdam. Daarvoor wordt ieder kwartaal een krant uitgegeven en verspreid onder abonnee’s en bewoners van de huizen van Argos.

Daarnaast is een eigen website gemaakt waarop ouderen lekker kunnen rondneuzen naar iets leuks om te doen. Ze kunnen zich hier ook aanmelden.

Bijzonder is, dat er een technische koppeling is gemaakt tussen website en krant, zodat de informatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd in de website. De site kan dan sorteren en een deel van de informatie exporteren in een format dat direct in de krant kan worden geïmporteerd.

Wat hebben we gedaan?

  • Informatie architectuur
  • Visueel ontwerp interface en iconen
  • Integratie tussen website en krant
  • Ontwerp en productie krant

Iconen en illustraties

Voor deze site werden verschillende nieuwe iconen ontworpen. Iconen voor de verschillende typen bezoekers (actief, rolstoelgebruikers en met ondersteuning) en de verschillende soorten uitjes.

Deze iconen worden ook in de krant gebruikt om de grote hoeveelheid uitjes helder te presenteren.

Uitgebreide zoekopties

Ouderen zijn als doelgroep zeer divers. Niet alleen in wat zijn nog kunnen, maar ook wat zij interessant vinden en hoeveel geld zij te besteden hebben. Om ieder te bedienen, is daarom het aanbod van ErOpUit uitgebreid en heel verschillend.

Om de bezoekers te helpen bij het vinden van hun perfecte uitje, zijn uitgebreide zoekopties ingebouwd.

Statenlaan 8 - LK1.2
6828 WE Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.