026 442 41 78 bas@looksee.nl
Selecteer een pagina

Hoe gaan we om met jouw gegevens?

Hier vind je de privacy verklaring van Looksee. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Looksee.

 

Wie zijn wij?

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Looksee, een bureau voor marketing en communicatie. Looksee geeft B2B-bedrijven, overheid en non profit instellingen een onderscheidende visuele identiteit, on- en offline. Dat doen we door de identiteit van een organisatie boven tafel te halen, daarvoor een mooie vorm te ontwerpen en interessante verhalen over te vertellen. In woord, beeld en film.
Er zijn situaties waarin jouw gegevens door ons verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Looksee, neem dan gerust contact op!
privacy@looksee.nl
Oude Kraan 72 – 320
6811 LL Arnhem
026 442 41 78
06 41 91 22 95
Looksee is een eenmanszaak van Bas Holtzer.

Waarom verzamelen we gegevens?

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Looksee. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen vastgelegd worden als je contact opneemt met Looksee via de website. In dit formulier wordt alleen gevraagd naar de meest noodzakelijke gegevens om te reageren op een vraag of opmerking, zoals je naam, e-mailadres en toelichtende tekst.

Analytics
De website van Looksee verzamelt ook jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Cookies

Looksee gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je de informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Looksee, maar nooit langer dan strikt nodig of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.
Op het moment dat je contact opneemt met Looksee via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Looksee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.
Jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Looksee privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Looksee vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Looksee. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Looksee.
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Looksee opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Looksee al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Looksee vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Looksee niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
Wil jij niet dat Looksee jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@looksee.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Looksee verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Looksee via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om te kunnen reageren op een vraag. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Looksee de betreffende dienst niet aanbieden.
Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Looksee met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.
Looksee behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Looksee dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Looksee te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
privacy@looksee.nl
Oude Kraan 72 – 320
6811 LL Arnhem
026 442 41 78
06 41 91 22 95

Oude Kraan 72 - 320
6811 LL Arnhem

026 442 41 78
06 41 91 22 95

Get In Touch

Heb je een vraag? We horen graag van je.